Longeringen

Som ni redan vet så longerade jag Rolf idag, inte alls länge, men bara så han fick röra lite på sig. Jag lät honom göra tempoväxlingar i alla gångarter, och han skötte sig super som vanligt, bästa hästen! Nu ska jag kolla på terrängmomentet ifrån OS, som går på kunskapskanalen, kika du också, första svenskan har redan ridigt-20 straff, men det är 4 kvar, så jag ska ska hålla alla mina tummar, haha 2 alltså...Go sweden!
 

Hos Disa & har det bäääst! - SOPHIE

Hejsan!
 
Är hos Disa nu, så jag tänkte ta det lite kortfattat alltihop.
Igår kom jag fråm med tåget vid 09.45, Disa & hennes mamma hämtade mig & vi åkte vidare till Furuvik. Där kollade vi på en massa djur & åkte alla karuseller som fanns där! Var sjuuukt kul!!
Efter att vi varit på Furuvik i 6 timmar & 45 minuter så åkte vi hem till Disa.
Vi gick ut & badade upp till knäna' (haha) & sedan åt vi mat & åkte med Disas mamma & badade.
 
Vi somnade före 00, & vaknade nästan 12 idag, alltså sov vi i nästan 12 timmar?! Skönt!
Idag har vi bara chillat, snackat med Disas kaninis, spelat kort & nu sitter vi vid datorn. Ikväll ska vi på en grej som heter Grillnatta, en massa artister, karuseller & folk - ska bli kul att få träffa några av Disas kompisar också!
Vi åker troligtvis hem mellan 23-24 inatt, så det blir nicenice!
 
Men nu ska Disa få blogga, haha! Kolla in hennes grymma blogg! - http://stratjararyttare.blogg.se
 
Ha det bra allihopa, för det ska jag & Disa ha!
 

Longering-Linnea

Idag tänkte jag att Rolf skulle bli longerad en stund, det var länge sen vi gjorde det, och så är det ju bra med varierad träning. Kanske att kameran får hänga med till stallet, för att ta lite roliga bilder att uppdatera bloggen med? Hare gött nu alla folk och njut av det fina vädret:D

repetition-Linnea

Efter en dags vila tog jag en dressyrsväng igen. I början kändes han stum på något vis. men efter att han fick göra sina behov... Såå vart det en ny häst(Y) vi tränade då på halter, början tlll bakdelsvändningar och mycket galopparbete, jag måste träna på att i höger varv lätta på inner och korta tygeln mer på ytter, på tisdag är det ektion för Lena igen, tyvärr så är inte sophie hemma. Men två brudar som tävlade i mitt lag när vi var med i div 3 kommer då att testa rida för Lena, KUL! Men ev. kommer bara en rida då ena tjejens häst inte var igång för tillfället, men kul ska det bli att träffa dem igen. och såklart att rida lektion :D 
 
Ebba Akar- Virdarnas polyester,  Tova Johnsson-Twickles Amadeus, Linnea Tillman-Hjorolf, Minna Johnsson-Mr. Nougat
 
Johnssonsystrarna är det som ska träna:D

repetition-Linnea

Efter en dags vila tog jag en dressyrsväng igen. I början kändes han stum på något vis. men efter att han fick göra sina behov... Såå vart det en ny häst(Y) vi tränade då på halter, början tlll bakdelsvändningar och mycket galopparbete, jag måste träna på att i höger varv lätta på inner och korta tygeln mer på ytter, på tisdag är det ektion för Lena igen, tyvärr så är inte sophie hemma. Men två brudar som tävlade i mitt lag när vi var med i div 3 kommer då att testa rida för Lena, KUL! Men ev. kommer bara en rida då ena tjejens häst inte var igång för tillfället, men kul ska det bli att träffa dem igen. och såklart att rida lektion :D 
 

Motivation-Linnea

Nu har ju OS dragit igång, och när jag såg alla ryttare som red under gårdagen blev jag otroligt inspirerad. Jag tycker att det är kul att se någon duktig rida, och sedan när man själv rider så ska man ha det ekipaget i huvudet och försöka tänka: Vad skulle hon/han gjort i den här situationen?" På så sätt blir jag motiverad att rida så bra som jag bara kan.
De som jag blir inspirerade av/ser upp till 
Patrik kittel 
Rolf-Göran Bengtsson
Anky Van Grunsven
Carina Strömbäck
 Michaela Sahlén
 
*O.B.S. samtliga bilder är hämtade från GOOGLE**

Nöjd Sophie med nöjda ponnysar! - SOPHIE

Hej!
 
Jag hann inte blogga igår, för att Julia kom hit, sov här & vi hade det nicenice. Vi kollade film, var ute & åkte båt, spelade kort & lite annat kul (ville därför inte sätta mig & vara osocial vid datorn, hoppas ni förstår!).
 
Igår - Jag red Finesse i ridhuset. Red lösgörande vägar, såsom åttvolter, serpentinbågar med avsaktningar/övergångar (red lätt i traven i stort sätt hela tiden). Eftersom att hon gick hårt i förrgår så ville jag inte utmana ödet med att rida dressyr, så satt bara ner i traven litegrann, satt ner i galoppen de första varven, sedan stod jag upp & hon gick i en låg & relativt lugn form, vilket är bra för henne. Gjorde samma sak i andra varvet, skrittade sedan av & gick en bit med henne ute då det var så varmt i ridhuset & hon var lite flåsig osv.
 
Jack fick vila igår, skönt för honom!
 

Idag - Jag red Finesse på gräset. Det blåste en del & hon blev otroligt het, men galoppen var helt underbar, speciellt i höger varv. Vänster är hon inte lika stark i, så där gick det lite fortare. Traven var helt okej, jag var tvungen att ha lite kortare tyglar då hon hade "stuckit" med mig om hon hade fått den längd på tyglarna som hon själv ville. Men när hon gick med på att lyssna på mig istället så gick det faktiskt bra. Sedan skrittade jag hem. Det blev ett dressyrpass på 40 minuter, nyttigt för oss!
Jack fick sig en liten tur barbacka. Jag red fram & tillbaka på en väg en bit bort från stallet. Skritt, trav & galopp. Sedan började det regna & pappa var på väg & skulle hämta mig, så vi skrittade tillbaka hem igen.
 
Jättenöjd med de här två dagarna, grymma ponnyer!

Imorgon bitti får jag skjuts till Uppsala & där ifrån åker jag tåg till Gävle där Disa hämtar mig & vi åker vidare till Furuvik! Längtar! Men kommer att sakna mina små älsklingar i stallet!
 

Vi kanske hörs imorgon hemma hos Disa!
 
En bild från London i höstas! Fanns inga andra bilder att välja på när jag skulle välja bild?.. :o

Dressyr

Tränade dressyr idag, först skrittade jag ut med Embla. När jag red fram gjorde jag mycket övergångar för att få honom "med på noterna". Han lyssnade bra, riktigt bra faktiskt! Gjorde massor med galoppserpentiner med ett kort avbrott till arbetstrav emellan, lyssnade bra även där. Red lite öppnor för att få koll på alla armar och ben, jag hittade rätt teknik fort och han kändes lite bättre i höger varv, då jag har en förmåga av när jag rider i vänster varv att förböja honom, men vi tränar vidare! & en sak som jag är så stolt över är att han har börjat greppa det där med ökad steglängd i trav, gjorde några ökningar med båda bra och dåliga längningar, men de bra blir fler och fler. När jag ska länga steget försöker jag "sitta" fram honom med sätet, då han svarar väldigt bra på det, men med tiden kommer jag försöka rida med allt mindre hjälper, för att det ska se så snyggt ut som möjligt:)

namnsdag

 </divRolf har namnsdag idag, vilket vi firar med lite rostade äpplen och havregrynsrutor, hoppas Rolf uppskattar det, och förstår att den här dagen är lite speciell;)

Mot stallet efter en grym dag med Vilma! - SOPHIE

Hallå!

Nu har jag kommit hem från stan, dagen har varit grym med bästa vän <3 love u!
Nu ska jag åka till stallet, blir dressyr med båda pluttarna.
Vi hörs, Julia sover hos mig inatt!

OS-Linnea

Kl 21.00 ikväll startar os-invigningen, jag ska självklart kolla. eftersom att R-G Bengtsson ska bära den svenska flaggan, KUL!
 

Ska vara med bästa Vilma idag! - SOPHIE

Godmorgon! (tack för alla frågor igår, men ännu fler vill vi ha! :D (klicka på länken) - http://knaspollarna.blogg.se/2012/july/fragestund-hos-knaspollarna.html)
 

Vid klockan 11 så åker jag & pappa in till stan där jag ska möta Vilma. Presenter ska köpas till ..... ;) & sedan ska vi hem till henne & spela inte hennes svar från hennes frågestund, du hinner gå in & fråga någonting nu?! http://vilmaolsson.blogg.se/2012/july/fragestund.html

Så jag ska vara "frågare", haha! :) saknar henne, så det ska bli riktigt kul att få träffa henne igen! <3

Efter Vilma så står stallet på schemat. Jack & Finesse ska ridas, mckning & mat ska göras & senare på kvällen, så ska jag & pappa ut & äta. Mamma & Josse åker bort över helgen.
Finesse har jag inte bestämt vad jag ska göra med idag. Hon har gått hårt ganska så mycket nu senaste veckan, så antingen blir det lite dressyr, eller uteritt med lite dressyr "på vägarna".
Jack ska jag dressyrtrimma idag, han ska få sig ett dressyrpass som sagt. Dock vet jag inte vad jag ska träna på riktigt? Han stod igår så han lär ju ha lite mer energi än vanligt, men jag ska försöka träna på att sitta ner i traven så mycket som möjligt, men ändå ha bjudningen framåt & har formen där den ska vara.
 
Nu ska jag äta lite frukost!
 
Rider lätt på bilden. Finaste Jack! <3

FRÅGESTUND HOS KNASPOLLARNA!

FRÅGESTUND här & nu!
 
*Om du frågar över 20 frågor så drar vi en vinnare som får en länk om dagen i tre dagar! (dock kommer Therse få en länk då hon ställde flest igår & de här "reglerna" inte fanns då.)
*Om det tillsammans med alla frågor blir över 20 stycken så svarar vi i ett videoinlägg!
*Fråga frågor mellan himmel & jord, vi svarar på alla, även om de inte har med hästarna & göra (om det inte är personligt!)
*vi har nästan 100 läsare i snitt om dagen, så din länk är ett bra kap för dej!
Kom igen & LYCKA TILL till dig som vill bli länkad!
 

BLOPPIS-Linnea

Är du intresserad av något eller vill ha mer info så kan du antingen kommentera inlägget, mejla mej(adressen kommer längst ner) eller kontakta mej via telefon(även mitt mobilnummer kommer finnas längst ner). Är du inte nöjd med priserna så kan du försöka göra något åt det.
*showmaster framskydd. storlek cob, 40:-
 
*Euro-lite hjälm, svart. storlek 58, 200:-
 
*Benlindor, gråa. "kombinationsbandage". 50:-
 
*upp&nervänt* grått fleecetäcke. stl 135, 50:-
 
*showmaster boots, stl full. 20 :-
 
*träns med broderade detaljer på pannband och nosgrimma. stl cob, 100:-
 
*NYTT**svart Claridge house pannband, stl cob/full. 20:-
 
*NYA**svarta stigbygelpllattor. 15:-
 
*ANVÄNT 1 GÅNG**körtöm, 11m, 70:-
 
*ANVÄNT 1 GÅNG** showmaster schabrak, stl pony, dressyrmodell, passar sadel 16-16,5".  50:-
 
*revier elite säkerhetsväst. stl child large. 400:-
 
*brunt aachenträns, stl pony, 200:-
 
*showmaster schabrak, stl pony dressyrmodell. passar sadel 16-16,5".  20:- (lite missfärgat)
 
*equiline schabrak, stl full. 40:-
 
*showmaster schabrak. solblekt, men syns inte när sadeln är på. stl full alroundmodell. 20:-
 
*schleich, hästar smådjur stall hinderpark mm. priser från 2 :-
 
 
Email: [email protected]
mobilnummer: 076-774 2993
 
 
***ALLT KOMMER SJÄLVKLART ATT VARA TVÄTTAT VID KÖP***

Tillbakaaa!! - SOPHIE

Yes, som rubriken säger - jag är tillbaka nu!
Är i stallet lite extra mycket nu när det är lov, dock åker jag bort på söndag & kommer hem på torsdag. Ska få träffa saknade Disa igen, dock kommer det förhoppningsvis några tidsinställda inlägg, men jag ska blogga så mycket jag kan i alla fall.
 
Alla hästarna mår bra, jag mår sådär pga personliga anledningar, men jag ska försöka att se framåt & positivt! Det har speciellt Linnea hjälpt mig med, tack för all hjälp bästa vän ♥
 
Just nu har vi en kompis till familjen här, så jag ska ut & vara lite social hade jag tänkt!
 
Kommer ett separat inlägg om vart bilden är ifrån senare! 

(har inte börjat blogga än).. ska bara skriva lite grejer! - SOPHIE

Hejsan!
 
Tänkte bara skriva en sak angående kategorierna! Jag kommer nog bara att använda "Allmänt" tror jag, jag glömmer hela tiden bort att välja kategori så det är bara drygt, haha!
Tänkte bara skriva det till er.. Haha! 
Men börjar i alla fall blogga här snart!
 

Snart så är jag på banan igen! - SOPHIE

Hej!
 
Snart kommer jag att börja blogga igen. Vi fick Internet igår, men pga. av en väldigt sorglig & tragisk sak som hände så var det första att börja blogga inte rätt, jag ville ingenting just då.
Men imorgon eller någon dag framåt så kommer jag att börja blogga igen.

snart stallet-Linnea

Ska äta lite sen så kör pappsen ut mej till stallet, där en mysig prommenad med Rolf väntar, bloggar såklart mer när jag kommer hem.

Dressyrlektion-Linnea

Hann inte skriva igår kväll hur det gick på träningen för Lena. Det var första gånger jag red lektion på ungefär en månad, så det kändes lite rostigt om ni förstår vad jag menar. Men Rolf var duktig, och jag tror han tyckte det var kul att börja jobba igen, vi tränade lite på volt, att jag inte skulle leda med ytter( som jag har en förmåga av att göra för att jag tycker att det går bättre då) men Lena var på mej att jag bara skulle hålla emot, men inte låsa. Eftersom Rolf hänger mer då. tillslut hittade jag rätt knappar och han frustade galet mycket! efter det gick vi ut på sppåret och red lite öppnor, som faktiskt gick över förväntan, bästa Rolf! Efter det fick han skrittpaus. Sen tog vi galopp, och det kändes mjukt och som att vi hade bra rytm, vi red ut längs spåret och gjorde volt tb, för att komma ut i förvänd, i hören först så tog jag i för mycket, men när Lena påpekade det så gjorde vi om och då tänkte jag på att inte rida lika mycket, haha. Och det härliga var att det då funkade typ 783746582 gånger bättre!  Min superhjälte till ponny! A det var väl ett kort och bra inlägg.. haha;) nu ska jag snart åka till stallet för att gå en prommenad med Rolf som lär ha en del träningsvärk;) see you later folk!
 
 
 

Sämst täckning!

Hej!
 
Jag tar semester från den här bloggen nu ett tag. Jag får hela tiden dåligt samvete för att jag inte blogga - vilket är vääldigt jobbigt. Så vi hörs om ett tag.
/Sophie

Disa is here! - SOPHIE

Hallå!

Nu sitter min käre vän Disa här bredvid mig, askul att träffa henne!
Vi har ätit Spicy hot & typ hoppat studsmatta med min syrra.
 
Vi åker snart ut til H-vik & sen vidare till stallet, där rider vi som sagt Jack & Finesse. :)
Sover på H-vik till lördag (om inte längre), så uppdateringen blir tyvärr inte den bästa - mobilinlägg kommer dock om appen funkar
 
Nu ska jag vara lite social här!
Hejdå!

Snyggingar!

Snart mot tågstationen!

Jajamän!
Snart ska jag, min syster & min lilla hund ta oss en promenad till Disa som snart är på tågstationen här. Fan vad jag saknar den tjejen alltså! Bääästa!
 
Men i alla fall, det åskade ju något enormt igår, blixtrarna var precis utanför oss, för åskan kom mindre än en sekund efter blixten.. Så gissa om vi var liite rädda? Haha. Så jag ville inte sätta på datorn eftersom att den kan gå sönder då, eller något sånt, så därav dålig update från min sida igår.
 
Red i alla fall Finesse först & sen Jack. Dressyr på dom båda - riktigt duktiga. Dock var Finesse ooootroligt pigg. Gick inte att sitta ner i traven 5 meter innan hon var på väg til USA eller något liknande, fort gick det i alla fall! Galoppen var jag dock nöjd med, hon var ganska mjuk, avslappnad & gick i ett bra tempo, pga. något 'djupt' underlag ville jag inte rida allt för hårt/länge, så red i ca 40 minuter. Jack var otroligt duktig, hade lite problem med galoppfattningarna, men han är så himla sammarbetsvillig min lilla kille. Skillnaden från i förrgår & igår var att jag kunde korta halsen litegrann på honom i traven, & han fortsatte lika glad som alltid & gick på jätteduktigt, så honom var jag riktigt nöjd med!!
 
Idag följer Disa med ut till stallet, så det blir en uteritt på Jack & Finesse! :)
Nu måste vi börja gå! Hejdå!
 

Snart är blir det stan med Sofia! - SOPHIE

(OBS! DETTA INLÄGG SKULLE PUBKLICERATS IGÅR FÖRMIDDAG, MEN DET KOM INTE UPP!)
Godmorgon!
 
Vid 10.30 så ska jag & saknade, bästa Sofia ses nere på stan. Vi ska chilla runt där, äta & prata en maaaaassa! Saknat henne såå mycket!
 
Efter att jag & Sofia har varit så ska jag, mamma & syster åka till Ikea & kolla på grejer till mitt rum på H-vik. Eftersom att Disa kommer imorgon så vill jag ha det mesta klart + att jag är så jäkla sugen på att få klart allt i rummet! Kunna ta dit en massa grejer & bara känna mig som hemma i ett helt färdigt rum liksom!
 
Hästarna idag:

Finesse får sig ett rejält Dressyrpass idag. Ska nog jobba med det vanliga, avsaktningar i alla gångarter, fattningar & bara få henne att gå lugnt, det är det svåraste, men vi har kommit en lång bit på vägen med det, tack vare Lenas hjälp!
Jack får också gå Dressyr idag, det var så himla kul att rida honom igår!! Dock måste jag vara betydligt mer noga med vägarna med honom nu. Jag minns att Lena sa det när jag red för henne med Jack, att fast han är så snäll & "lydig" för hjälperna, så måste jag ändå vara mycket bestämd med vägen på honom, & det kom verkligen fram igår! T.ex. jag skulle galoppera i höger galopp, en långsida, 2,5 varv så bara drog han sig undan, så det blev två jääättestora volter istället. Så då fick jag trava honom i ett något högre tempo förbi den långsidan & sedan ta det i galopp, då stretade han emot & tryckte in bogen. Men hellre det än att ignorera mig, jag hade till och med spöet i innerhanden, men just då kändes det som att spöet var som luft för honom. Men som sagt, vi tar Dressyr idag med på min lilla prins! För att bara vara 5 år & har varit "skogmulle" fram till februari, så är han otroligt duktig & sammarbetsvillig!
 
Men nu ska jag börja fixa mig inför ett par riktigt roliga timmar tillsammans med Sofia!
Vi hörs allihopa!
 

Snart är blir det stan med Sofia! - SOPHIE

Godmorgon!
 
Vid 10.30 så ska jag & saknade, bästa Sofia ses nere på stan. Vi ska chilla runt där, äta & prata en maaaaassa! Saknat henne såå mycket!
 
Efter att jag & Sofia har varit så ska jag, mamma & syster åka till Ikea & kolla på grejer till mitt rum på H-vik. Eftersom att Disa kommer imorgon så vill jag ha det mesta klart + att jag är så jäkla sugen på att få klart allt i rummet! Kunna ta dit en massa grejer & bara känna mig som hemma i ett helt färdigt rum liksom!
 
Hästarna idag:

Finesse får sig ett rejält Dressyrpass idag. Ska nog jobba med det vanliga, avsaktningar i alla gångarter, fattningar & bara få henne att gå lugnt, det är det svåraste, men vi har kommit en lång bit på vägen med det, tack vare Lenas hjälp!
Jack får också gå Dressyr idag, det var så himla kul att rida honom igår!! Dock måste jag vara betydligt mer noga med vägarna med honom nu. Jag minns att Lena sa det när jag red för henne med Jack, att fast han är så snäll & "lydig" för hjälperna, så måste jag ändå vara mycket bestämd med vägen på honom, & det kom verkligen fram igår! T.ex. jag skulle galoppera i höger galopp, en långsida, 2,5 varv så bara drog han sig undan, så det blev två jääättestora volter istället. Så då fick jag trava honom i ett något högre tempo förbi den långsidan & sedan ta det i galopp, då stretade han emot & tryckte in bogen. Men hellre det än att ignorera mig, jag hade till och med spöet i innerhanden, men just då kändes det som att spöet var som luft för honom. Men som sagt, vi tar Dressyr idag med på min lilla prins! För att bara vara 5 år & har varit "skogmulle" fram till februari, så är han otroligt duktig & sammarbetsvillig!
 
Men nu ska jag börja fixa mig inför ett par riktigt roliga timmar tillsammans med Sofia!
Vi hörs allihopa!
 

Sunny day-Linnea

imorgon åker jag ut i skärgården, såå då blir det kanske inte så jättemycket inlägg.,..Men några självklart! Rolf och jag ska nog ut och bara ha det skönt, lite bus och så;) Det är en annan tjej i stallet som kommer ta hand om honom, hoppas att min busiga ponny sköter sig, haha!

En snygg, enkel stalloutfit för mig!

Jag tog kort på mig här om dan' på min stalloutfit - svarta ridbyxor, svarta KL ridstövelstrumpor, ljusblå piké & en tofs.
Jag tycker att det är snyggt, stilrent & skönt att ha i stallet, tror inte att jag är ensam om det då det är måånga fler i stallet jag & Linnea står i som har det, haha! Men jag gillar det i alla fall!
Vad brukar ni ha i stallet? Något liknande?
 
 

Var på Arken zoo idag! & tack mamma! - SOPHIE

Var & shoppade på Arken zoo idag med mamma & syster.
Fick med mig en del hem till mina hundar - mycket välbehöverliga!
Bl.a hundgodis, matskålar &....?
 
Kan ni gissa vad det är för något i påsen?..
ALLA de som gissar rätt får länk till blogg, instagram, bdb, eller liknande! Bestäm själv! :D
 

Snygga plagg-Linnea

Gina tricot har släppt´sin "falsterbohorseshowcollection"! & allt är ju bara att drömma om! Dem sakerna är sådant som jag skulle vela ha i båda skolan och i stallet. Det är sååååå helt min stil!!!

http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#category_112960

Blev tyvärr ändrade planer! - SOPHIE

Hallå! Jag skrev i mitt förra (?) inlägg att jag skulle börja blogga bra igen? Men hur gick det med det? Inte så där jättebra va? MEN, det var för att vi skulle till H-vik då, har sovit där i två dygn & jag har verkligen ingen täckning där, eller jo litegrann, men mitt internet (på mobilen) skulle seriöst ta slut om jag bloggade från mobilen varje dag därifrån, men nu ska jag ta med mig min dator dit nästa gång (imorgon), så har jag internetdelning från mobilen & så bloggar jag snabbare från datorn istället!! :D Men i alla fall, tänkte berätta lite om ridpassen de senaste dagarna! I torsdags så skrittade jag ut Finesse & Linnea gick bredvid med Rolf, Finesse var duktig, inte alls nå "dragig" eller så, - hon var alltså lugn under hela tiden kan man väl säga?! :D Mamma red Jack, så det blev bara Finesse jag red då. Sedan sov Linnea hos mig. (bild från kvällen när Linnea sov hos mig) I fredags så red jag ut på Jack tillsammans med Hanna & Linnea. Klättring stod på schemat & Jack tyckte att det blev väääldigt jobbigt, men duktig var han! & han skrittade även i alla uppförsbackar vilket var otroligt bra gjort av honom! Min lilla kille! Mamma red Finesse, eller ja, hon skrittade/travade henne litegrann ute tillsammans med min syster & Sympho. Sedan red jag underbara Spirit, vi hoppade i paddocken, vi hoppade 50 cm, vilket jag tycker var bra gjort av oss! Han har inte mycket muskler nu längre (tyvärr), men han tyckte att det var otroligt kul, så det blir såna här små "gymnastikhoppningar" en gång i veckan nu har jag & mamma bestämt! :) (även jag tyckte att det var jättekul att hoppa honom!) Igår red jag bareback på Jack tillsammans med Linnea & Rolf ute. Mest skritt, men lite trav & galopp emellanåt också. Min syster fick skritta & trava litegrann på Finesse barbacka igår, dock höll jag henne i grimskaft hela tiden. Myggorna åt upp hela mina armar typ, så det blev endast 20-25 minuter för Finesse igår. Idag red jag Finesse, det blev hoppning för oss, vi hoppade max 40-50 cm, men det gick väldigt bra! 7 språng blev det & jag tyckte att vi gjorde de bra, eftersom att sist vi hoppade högre än en bom på marken var på tävlingen (80 cm där vi vägrade ut oss i båda klasserna, vilket inte alls var likt Finesse) i Tierp i mitten av April i år. Så jag är väldigt nöjd. Nu blev detta ett väldigt långt inlägg, men till er som orkade läsa - uppdateringen ska bli bättre från min sida i alla fall, jag lovar!! Ännu en bild från midsommarafton!

suuuur-linnea

 
min dator buggade så gick inte att blogga-.- så får bli ett megakort från mobilen:( sov gott alla rara!

Klicka för att kolla på snygga grejer?! - KNASPOLLARNA

Godmorgon! - SOPHIE

Godmorgon allihop!
 
Just nu sitter jag & dricker världens godaste smoothie. Vaknade vid 9 ungefär av min underbara vovve som la sig i min väska, haha, sötnosen. Hade ställt alarm på 09.30, så jag låg bara kvar i sängen en kvart ungefär, sen gick jag upp :)
 
Har smsat med Linnea & med Madde. Linnea sover här inatt, ska bli så jäkla kul! Ska se om jag kan få med henne litegrann på powermeet också, haha, igår ville hon inte det, men jaja, det bli jättekul i alla fall! Saknat henne asmycket! Kommer snacka en massa om allt mellan himmel & jord.
 
Men i alla fall, måste vara med min syster idag, skulle ha varit med Madde men det gick inte :( Men vi har andra planer! :D Jag & mamma åker ut till stallet mellan 14.00 & 15.00, hoppas jag & Linnea blir klara typ samtidigt så vi inte behöver vänta så mycket på varandra, men det skulle inte spela någon roll, då hjälps vi ju åt istället?! :D
 
Jag ska se vad jag hittar på med mina älsklingar idag, glömde fråga mamma om hon longerade Finesse igår eller inte, frågar det när hon kommer hem. Med Jack blir det kanske uteritt med Linnea eller något sånt, vet inte vad hon har planerat med Rolf riktigt! Men det blir nog uteritt med honom i vilket fall som helst, mamma har hållit igång honom, galopperat honom på travbanan osv. & det skulle ha gott jättebra!
Finesse får nog också sig en liten uteritt beroende på om hon blivit longread eller inte.
Ska bli så jäkla kul att få träffa mina älsklingar igen! Saknat dom så jag vet inte vad! Mina hjärtan <3
 

Nu ska jag dricka upp min smoothie & läsa andra bloggar en stund innan min syster vaknar! :)
Vi hörs senare!
Hejdå!
 
Bild från arkivet, finaste Jack!

BILDER FRÅN EN MASSA SHOPPING! - SOPHIE

Nu kommer en massa bilder från shopping från både Båstad & dagen innan jag åkte!
De flesta plagg är väldigt skrynkliga då de legat i väskan en lång tid - hade med nästan allt till Båstad!
Hade en massa presentkort från när jag fyllde år, så jag tyckte att det passade ganska bra att använda dem nu när det finns så himla mycket fina sommarkläder överallt?! :)
Det var faktiskt några saker till, men de kanske jag visar någon annan gång, jag tror de ligger i tvätten eller något sånt nu. 
 
Limegrönt linne från Gina Tricot i Västerås
 
Vit/blå-randig tröja från Gina Tricot i Västerås (tack mamma!)
 
Ett lila linne från Gina Tricot i Västerås
 
En sommrig blus från H&M i Båstad centrum
 
 
En röd blus från H&M, i Båstad centrum
 
 
Mys-shorts från H&M Båstad centrum
 
 
Lite smått & gott från Lågprisladan i Båstad
 
 
Läppglans & armband från JC i Båstad centrum
 
 
En söt brosch från en liten affär i Torekov, Båstad
 
 
Nu ville inte min dator ladda upp fler bilder - den bara "stannade upp".. Så resten av bilderna kommer någon annan dag!

Nu är jag hemma igen!! - SOPHIE

..& kommer att vara det i ett par veckor framöver! Dock åker jag bort igen sista helgen i Juli, men det är bara två nätter tror jag, så då kanske det blir tidsinställt eller mobilblogg?
 
Men i alla fall, jag kom hem från Båstad idag. Jätteskönt att vara hemma igen, men vi har mestadels av tiden där nere haft det otroligt kul. Vi har gjort en himla massa, såsom: badat i havet, fiskat krabbor, varit på tivoli i Köpenhamn, varit ute med hunden, shoppat, tagit långa promenader & bara pratat & en maaassa mer!
Dock har vi inte alls tagit mycket kort, tyvärr. Men litegrann har vi i alla fall, men de bilderna ligger på Julias dator, så får se hur många jag får över till min. Men ett par stycken kommer ni att få, + bilder från shoppingen där nere!
 
Idag när vi kom hem så tog vi in alla grejer, Julia blev hämtad & sedan åkte jag, pappa & min syster till Löga & badade, jag kan verkligen inte sitta still.. Men mysigt var det! Jätteskönt att få lägga sig på handduken i en jääättevarm sol & sedan gå 4 meter & bada i en pool, bara svalka av sig liksom. Skönt att få vara med syster & pappa också!
 
Efter att vi kom hem så har hela familjen ätit tillsammans i kvällssolen på balkongen. Vi har pratat om vad vi gjorde i Båstad & lite annat allmänt. Mys!
 
Imorgon ska jag äntligen få träffa mina saknade hästar & min saknade Linnea! Har verkligen saknat dem allihopa!
Mer bloggning kommer imorgon kan jag lova!
 
& nu när jag inte kommer att vara borta så jättemycket från V-ås närmsta veckorna så jag ska verkligen försöka uppdatera så gott jag kan, med lite varierande & intressanta inlägg, & sedan uppdaterar ju Linnea bra också, så det blir toppen!
 

Vi hörs!
 
Bild från dagen innan vi åkte till Båstad!

Min prins-Linnea

 

bästa Rolf-Linnea

Idag följde Mormor med ut till stallet, vi gick en promenad i det fina vädret. Ni kan ju gissa vad Rolf var mest intresserad av...^*gräs*host*  Ee aa, det var ungefär så. Imorgon så kommer ÄNTLIGEN bästa Sophie hem, vi kommer nog inte ha ett dugg att prata om.( känn ironin) Bara så alla vet så är jag tävlingssugen!!!

ledsen-Linnea

Känner mej dum när man frågar något och ingen svarar, ska nog sluta med det;) Från och med nu så kommer jag BARA skriva om mej själv och Rolf typ, ni får väl skriva något roligt tillbaka, haha. Nej nu vill jag inte vara sur längre. Ska ta kaninen och gå en promenad nu. Vi ses folk! (Vi är kaninvakt)

Vill ha-Linnea

Alla dessa saker som man bara vill ha... Tänkte visa lite vad jag gillar:)
 
Equiline, Ridbyxa
 
HV-polo, schabrak'
 
Pikeur, jacka
 
Roeckl, handskar
 
Spooks, väst
 
Equiline, tröja
 
& nu skulle det vara roligt att veta vad ni vill ha, skriv på bara. Allt är tillåtet! Eller vilka är dina favoritridbyxor?
RSS 2.0